Om Sofia


Jag är en certifierad Reiki Master och jag har arbetat med Reiki i över 20 år. Reiki healing har varit en ständig stöttepelare för mig genom livets upp- och nedgångar.

Jag har alltid varit lite av en sökare och har gillat att fördjupa mig i olika filosofier och alternativa terapier, inklusive qi gong, ayurveda, meditation med mera. Jag är alltid öppen för att lära mig nya saker och älskar att upptäcka nya sätt som vi kan använda för att hjälpa oss själva och varandra att uppnå vår högsta potential för hälsa, balans och lycka.

År 2005, vid 29 års ålder, skapade jag och en kompis en av Storbritanniens mest framgångsrika musikfestivaler (End of the Road) och jag spenderade tio intensiva år som medgrundare, bokare, arrangör och företagsledare på heltid.

Musik är en stor passion för mig men efter ett relativt tumultartat decennium av musikaliska äventyr, glädetjut, tårar, medgångar, motgångar och mycket tid framför datorn så var jag helt utsliten och fick Chronic Fatigue Syndrome (ME) år 2015. Jag insåg att jag behövde göra drastiska förändringar om jag skulle återhämta mig, så jag avsade mig allt mitt ansvar med festivalen och gav mig själv tid och utrymme att fokusera helt och hållet på min hälsa och mitt välmående.

Med hjälp av min doktor, olika former av terapi, några fantastiska alternativa hälsoutövare och min dagliga Reiki healing så gjorde jag stadiga framsteg och efter ett par år var jag återigen upprymd och glad över livet. Då bestämde jag mig för att utöka mitt arbete med Reiki genom att jobba på Stillpoint Centret i Sheffield.

Jag och min man fick en liten dotter 2018 och flyttade till Sverige 2020, där vi nu bor permanent. Reikin var ett ständigt stöd för mig under dessa tider av stora förändringar.

År 2021 bestämde jag mig för att följa en annan av mina stora passioner - djur - och började en ettårig kurs till att bli certifierad djurkommunikatör. Reikin bidrog till att ge mig den energi och fokus jag behövde för studierna och sedan juli 2022 arbetar jag även med djurkommunikation, vilket jag älskar lika mycket som mitt arbete med Reiki healing.

Jag känner att Reikin har gett mig en stor mängd energi, balans, lugn och ro i mitt liv och det ger mig stor glädje att få hjälpa andra människor uppleva samma positiva effekter.


Sofia Genders
0735 01 16 16
sofiagenders@gmail.com